четвртак, 29. јун 2017.

Комби превоз до УранополисаАко сте размишљали којим јавним превозом да кренете на пут ка Светој Гори, верујем да је најисплатљивији комби превоз београдске фирме "Terra Travel". Овај вид превоза је нарочито погодан за оне који први пут крећу на овакав пут, па се често боје како ће се снаћи у Солуну где је неминовно преседање ако иду аутобусом или возом. Са "Terra Travelom" нема преседања.

Агенција "Terra Travel" организује свакодневни превоз, током читаве године, из Србије за Уранополис, односно Јерисос и Каково. "Terra Travel" узима путнике са адресе коју ви договорите са агенцијом, без обзира да ли путујете сами или са још неким. Поред погодности што вас вози директно у луку, са овим превозом стижете свега пар сати пре испловљавања брода. Довољно да обавите све неопходне формалности пред испловљавање. У повратку, возило чека најављене путнике да се искрцају и затим креће пут Србије. Питаће се неко а шта ако нас има више него што стаје у један комби? У таквим ситуацијама агенција шаље више возила, тј. онолико колико има најављених путника.

И оно што све нас занима, која је цена оваквог превоза? "Terra Travel" у једном правцу од Београда до Уранополиса кошта мање него аутобуска карта од Београда до Солуна. Ако на ту аутобуску карту додате још превоз до Халкидики аутобуске станице у Солуну као и карту од Солуна до Уранополиса, уштеда је више него очигледна.